In acest interviu, acordat postului de radio Power 106 din New York, joi, starul in varsta de 30 de ani a dezvaluit faptul ca epilepsia este cauza aflata in spatele problemelor sale de sanatate din ultima luna. In urma unei serii de trei crize consecutive de epilepsie, rapperul a fost transportat de urgenta la spital.

"Am avut mai multe crize de epilepsie in trecut, dar nu ati auzit de ele", a adaugat Lil Wayne.

Rapperul spune ca ar fi putut sa moara din cauza acelor convulsii cerebrale, iar cea mai recenta dintre ele a fost rezultatul "stresului, a lipsei de odihna si a suprasolicitarii".

Lil Wayne si-a lansat cel de-al 10-lea album de studio, intitulat "I Am Not a Human Being II", in aceasta saptamana. Rapperul va pleca intr-un turneu de promovare a acestui material discografic, ce va include 40 de concerte in Statele Unite, in luna iulie, alaturi de rapperii T.I. si Future.

Rapperul american a fost internat in sectia de terapie intensiva a spitalului Cedars-Sinai din Los Angeles, pe 14 martie, dupa ce a lesinat pe platourile unde filma un videoclip, insa a fost externat in aceeasi zi. Dupa doar cateva ore, muzicianul a fost din nou transportat la spital, dupa ce garda lui de corp l-a gasit lesinat in camera sa, scrie MEDIAFAX.

Lil Wayne, un star al muzicii hip-hop, a petrecut sase zile in acelasi spital din Los Angeles, de unde a fost externat la sfarsitul saptamanii trecute.