10. Potrivit revistei Capital, cel mai “sarac” burlac este Dumitru Tudor, in varsta de 59 de ani. Secretul averii sale: investitiile pe piata de capital si in domeniul imobiliar. Are actiuni la Biofarm si Banca Transilvania, care se afla in continua crestere.

9. Se pare ca afacerile cu ape minerale si sucuri carbogazoase nu i-au imbogatit doar pe fratii Micula, ci si pe omul de afaceri Catalin Chelu. In varsta de39 de ani, aceata are o avere estimata la 95 de milioane de dolari. Desi are o avere impresionanta, galateanul Catalin Cretu nu este strain de problemele cu legea, Garda Financiara descoperind la unele din firmele sale evaziuni fiscale in valoare de 16 miliarde de lei vechi.

8. Fostul patron al televiziunii Prima Tv si a posturilor de radio Kiss si Star, Cristian Burci, este un personaj discret, care a evitat sa intre in vizorul presei prin prisma relatiilor sale amoroase sau a masinilor care ii imbogatesc garajul. Omul de afaceri a adunat o avere de 95-100 milioane de dolari din contructii, santiere navale si agentii de publicitate.

7. Cu o avere de peste 100 milioane de dolari, Adrian Sarbu este unul dintre cei mai importanti oameni din mass-media romaneasca. A pus bazele televiziunii Pro Tv, care a reusit sa depaseasca toate recordurile de audienta, impunandu-se prin profesionalism si stil.
Click aici pentru poza

6. Foarte putin publicului feminin, Iulian Dascalu este unul dintre cei mai bogati oameni din Moldova. Cu o avere de 120 de milioane de dolari, omul de afaceri a preferat sa fie o prezenta discreta in presa mondena, preferand sa se axeze doar pe afacerile sale: constructii de mall-uri.

5. Desi nu se poate lauda cu un fizic impresionant sau cu un sarm evident, Ovidiu Tender ar putea lua mintile femeilor doar daca ar specifica numarul milioanelor care s-au adunat in contul sau de-a lungul anilor: 190 milioane de dolari. In varsta de 50 de ani, Ovidiu Tender este implicat de multi ani intr-o relatie si are 2 copii. Asadar, fetelor, sa mai cautam!

4. Omul de afaceri Zoltan Teszari are o avere de 220-230 de milioane de dolari si este cel care a pus bazele companiei de comunicatii RCS & RDS. Zoltan a strans aceasta impresionanta avere doar pana la 35 de ani, avand reale sanse ca in urmatorii ani sa se afle pe o pozitie fruntasa in topul celor mai doriti burlaci din Romania.

3. Monica Barladeanu a fost vizitata cu siguranta, de ursitoare, atunci cand s-a nascut. Iubitul actritei care isi face veacul pe la Hollywood, Bobby Paunescu, ia medalia de bronz in topul Kudika, cu o avere de 850 milioane de dolari. Este de admirat ambitia Monicai, care desi are un iubit foarte bogat, isi doreste sa reuseasca singura in cariera si sa devina cunoscuta prin forte proprii.

2. Controversatul om de afaceri Sorin Ovidiu Vantu s-a clasat pe locul al doilea in topul celor mai bogati burlaci, cu o avere estimate la 1,2-1,5 miliarde de dolari. Viata patronului trustului Realitatea este inconjurata de mister, asadar nimeni nu stie cu exactitate cine ii face lui Vantu hormonii sa fiarba.

1. In 2007, conform revistei Capital, Ion Tiriac s-a clasat pe locul trei in topul celor mai bogati barbati din Romania, cu o avere estimata la 2 miliarde de dolari. Cu o casnicie esuata la activ, este greu de crezut ca celebrul tenismen in varsta de 69 de ani va mai ajunge vreodta in fata altarului.