De cele mai multe ori, expresia chipului si a ochilor este in masura sa dezvaluie personalitatea si caracterul unei persoane. Specialistul in fizionomii Mihai Bratu a analizat, pentru cititorii Click!, mimica fetei Andreei Marin, “Zana” devenind celebra datorita zambetului ghidus si a strambaturilor pe care le afiseaza atat pe sticla, dar si in viata de zi cu zi.

Mimica fetei si gesturile pe care le facem in timp ce vorbim constituie o parte integranta a mesajului pe care vrem sa-l transmitem. Din dorinta de a se face placute cu orice pret, persoanele publice recurg la o serie de trucuri studiate, precum zambetul afisat, de cele mai multe ori, ostentativ sau o oarecare apropiere fizica in masura sa-l maguleasca pe interlocutor.

Andreea Marin este un exemplu sugestiv in acest sens, “Zana” fiind toata numai un zambet in emisiuni, dar si in viata de zi cu zi, ea devenind deja celebra si datorita grimaselor foarte dese pe care le face cu - sau, mai degraba, fara - un motiv anume.

Specialistul in fizionomii Mihai Bratu a analizat, pentru Click!, trasaturile de caracter ce se ascund, de fapt, in spatele mimicii afisate, uneori ostentativ, de sotia lui Stefan Banica junior: “Andreea Marin este un personaj pe cat de popularizat, pe atat de ciudat. Se pare ca se contureaza, daca mai era nevoie, un portret al unei persoane pe care celebritatea a facut-o sa fie foarte plina de sine si importanta, poate chiar narcisista. Cu Stefan Banica, gurile rele zic ca ar fi ceva probleme in paradis.