Catrinel Sandu, vedeta emisiunii de divertisment "Hai la bere", difuzata la National TV, a pregatit cu propriile manute o salata botezata cu numele emisiunii pe care o prezinta alaturi de fostul asistent al Andreei Marin, Lucian Ghimis, si italianul Fulvio Balboni. Pentru ca "Hai la bere" a implinit o luna de la debut, s-a pregatit in direct o masa copioasa, piesa de rezistenta fiind salata lui Catrinel preparata din urmatoarele ingrediente: rosii, fasole alba fiarta, ceapa, varza maruntita, o cutie de ton, capere, ulei de masline, otet, sare si piper. Salata trebuie servita alaturi de o halba de bere rece. Tot cu aceasta ocazie Catrinel s-a dovedit o colega de nadejde: a pus mana pe foarfece si l-a tuns si frezat pe glumetul Balboni.
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Catrinel, frizerita si bucatareasa.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Catrinel, frizerita si bucatareasa.