La fix un an de la despartirea lor, care s-a produs anul trecut de Pasti (11 aprilie), Luana si Cabral Ibacka s-au aflat din nou impreuna, marti seara, la petrecerea pe care fosta doamna Ibacka a dat-o cu ocazia zilei sale de nastere si a recentei instalari intr-un post de conducere al unei reviste de design ambiental. Unul dintre primii care au felicitat-o pe Luana, in dimineata zilei de 12 aprilie, a fost Cabral.

Afland ca fosta sa sotie si-a invitat, seara, prietenii si colegii de redactie sa ciocneasca o cupa de sampanie, la restaurantul Arcade, vedeta postului Acasa i-a promis acesteia ca va trece si el pe acolo, s-o felicite personal. Cabral s-a tinut de cuvant, a venit cu un imens buchet de trandafiri albi, florile preferate ale sarbatoritei, si, dupa ce a sarutat-o pe aceasta, si-a "luat in primire" fiica, Inoke, in varsta de 2 ani si jumatate.

Cand a venit momentul ca micuta sa mearga la culcare, Cabral a plecat s-o duca acasa si, spre surprinderea generala, a revenit apoi la petrecerea Luanei, unde a zabovit pana la ora tortului aniversar, adica pana spre zorii zilei... In ciuda carcotasilor amatori de speculatii, Cabral a venit neinsotit la party - presa deja vehiculeaza separarea sa de manechinul Aminata si s-a intretinut toata seara cu Roxana Ciuhulescu, Gianina Corondan, Mirela Vescan si Dana Gotschild, dar si cu numerosii arhitecti si designeri prezenti la party in calitate de noi colegi ai sarbatoritei.