Parerile sunt impartite, dar se pare ca cele mai mari sanse de castig le-ar avea Biondo. Desemnarea lor ar fi solutia ideala pentru a repara esecul trupei Todomondo, de anul trecut.

Suedezii au cantat impecabil. Aceasta este parerea unanima, atat a specialistilor in domeniul muzical, cat si a publicului.

Pe de alta parte, duetul Nico - Vlad Mirita este unul emotionant, iar vocile lor sunt de departe unele dintre cele mai bune de la noi.

Desi sunt multi cei care i-ar trimite pe cei de la Biondo in finala de la Belgrad, exista, totusi, o usoara retinere in a desemna o trupa straina din partea Romaniei.

Cu toate acestea, numeroase voci din show-biz-ul autohton sustin ca Biondo vor fi castigatorii finalei din aceasta seara.

Motivele sunt multiple: in primul rand, ar parea o decizie impartiala si, astfel, s-ar evita scandalurile si invidiile dintre artistii romani, de care am avut parte, din belsug, in fiecare an. Pe de alta parte, ar fi o solutie inedita de a “repara” esecul pe care l-am suferit anul trecut, cand Todomondo a reusit “performanta” de a se clasa pe locul 13, in finala de la Helsinki.