Oricum ar fi, nimeni nu se plange ca are un frate sau o sora VIP, din contra, se bucura de faptul ca numele purtat poate deschide usi importante. Printre alte chipuri deja cunoscute, Click! v-o prezinta in premiera pe sora topmodelului Valentina Pelinel, o adolescenta care vrea sa faca furori in marketing si afaceri.

Sandel si Andra fac furori pe scena

Sandel, fratele Andrei, este mai mare cu cativa ani decat solista. Sandel a devenit cunoscut datorita deosebitelor calitati vocale, puse in evidenta prin albumul pe care l-a scos alaturi de sora lui, intitulat “De la frate la sora” si care a fost premiat atat cu discul de aur, cat si cu cel de platina. Cei doi artisti sunt nedespartiti si pregatesc un nou album impreuna.

Ce frate frumos are Viziru!

O alta persoana care a ajuns cunoscuta datorita celebritatii fratelui sau este si Augustin, mezinul familiei Viziru. El a ajuns faimos datorita aspectului fizic, dar si pentru rolurile pe care le-a avut in telenovelele in care fratele sau a avut roluri principale: “Lacrimi de iubire” si “Iubire ca in filme”. Desi a disparut de mai bine de un an de pe “sticla”, el va reveni saptamana aceasta pe micul ecran, cu un rol in “Razboiul Sexelor”.