Cei doi au fost surprinsi in ipostaze intime in Paris, de mai multe ori, in cursul saptamanii trecute, iar surse apropiate celor doi spun ca Minogue a fost de acord sa se impace cu Martinez, cu conditia sa incerce sa aiba impreuna un copil. "Ollie (Olivier Martinez, n.r.) a fost de acord cu un copil. Acest lucru a afectat relatia lor in trecut. Amandoi au fost singuri in cursul ultimului an si Kylie si-a dat seama ca nu a mai gasit pe nimeni care sa-i semene", a declarat o sursa apropiata cantaretei pentru publicatia britanica "Daily Mail".

"Ollie i-a spus ca este pregatit sa-si intemeieze o familie, sa se casatoreasca, sa se aseze la casa lui. De altfel, au decis ca, daca nu reusesc sa aiba un copil intr-un an, sa adopte", a mai spus sursa.

De la despartire, Olivier a fost asociat cu mai multe femei frumoase, printre care se numara top modelul spaniol Goya Toledo, in timp ce despre Kylie s-a scris ca ar avea o relatie cu regizorul Alexander Dahm. Cantareata a negat, spunand ca "ar fi imoral" sa aiba o relatie cu un barbat casatorit.

Australianca va sustine un concert incendiar si in Romania, in cadrul turneului mondial "KylieX 2008", pe data de 17 mai, pe Stadionul Cotroceni.