Capitanul "generatiei de aur" a fotbalului romanesc, Gica Popescu, a hotarat sa puna punct povestii de dragoste, pe care o traia, in secret, de un an incoace cu Tamara Matei, fosta jurista in Primaria Capitalei.

Sursele noastre ne-au marturisit ca, dupa ce revista Ciao! a publicat fotografii care atesta relatia dintre Gica Popescu si Tamara, fostul mare fotbalist a rupt orice legatura cu amanta lui. "Baciul" a vrut, asadar, sa protejeze casnicia cu Luminita (sora sotiei lui Gica Hagi), de care il leaga si doi copii, Maria si Nicolas. Paparazzii CANCAN l-au surprins zilele trecute pe Popescu, impreuna cu sotia si cei doi copii. Nimic din atitudinea sotilor Popescu nu trada "furtuna" prin care a trecut relatia lor.

De cealalta parte, sursele din anturajul Tamarei ne-au declarat ca, dupa dezvaluirile din "Ciao!", ea s-a laudat mai multor apropiate ca "am devenit vedeta. M-au sunat o groaza de prieteni sa ma felicite ca sunt amanta lui Gica Popescu. Am primit atatea telefoane, incat imi pare rau ca nu am cartela reincarcabila ca sa fac minute!"