Indragostita lulea de Florin, un afacerist din Craiova, fiica fostului senator PSD, Laurian Badulescu, a ajuns sa manance cat un porumbel, iar rezultatele n-au intarziat sa apara: a slabit aproape 50 de kg intr-un an si un pic, fara interventii chirurgicale.

“Nu am facut nici un regim special, nu am facut sport, nu am abonament la sala de fitness, nu mi-am facut liposuctii. Nu am renuntat la coca-cola si nici la dulciuri. in schimb, aproape in fiecare seara, fugeam din casa la diverse petreceri, pentru a nu mai manca in fata televizorului. Iata ca ideea mea a dat rezultate. Am scapat de 38 de kilograme intr-un an”, a declarat Raluca Badulescu pentru Click!

La sfarsitul lunii noiembrie. De atunci si pana azi, fosta sotie a manechinului Vali Punga a mai dat jos aproximativ 10 kilograme si spune ca nu vrea sa se opreasca, pentru ca se simte foarte bine.

Schimbarea drastica de imagine pe care Raluca Badulescu a afisat-o in luna no-iembrie la Festivalul de Moda de la Bucuresti a surprins pe toata lumea, dar a lasat loc si la nume-roase interpretari. “Invidiosii”, asa cum ii numeste excentrica vedeta, au barfit indelung noua silueta a Ralucai, lansand zvonurile ca si-ar fi pus inel gastric sau ca ar fi apelat la liposuctie.