Mama sa, Adriana, are sanse mari sa nasca azi prin cezariana la maternitatea Spitalului CFR 2 din Capitala.

Iata ca a sosit, in sfarsit, momentul mult asteptat de cuplul Prigoana-Bahmuteanu. Adriana si-a vizitat ieri doctorita care a supravegheat-o pe toata perioada sarcinii si a fost sfatuita sa se pregateasca pentru operatia de cezariana.

“Copilul s-a deplasat foarte jos, iar doamna doctor Silvia Miciner mi-a spus ca sunt sanse mari sa nasc azi (n.r. - ieri). Ea mi-a recomandat sa fac cezariana. Se pare ca bebe nu mai are rabdare si da semne ca vrea sa vina pe lume”, a declarat Adriana pentru Click!

Totul a inceput ieri, in jurul pranzului, cand iubita miliardarului Silviu Prigoana si-a pregatit grijulie bagajul pentru internare, iar de trusoul micutului s-a ocupat taticul, care a venit din SUA cu toate cele necesare.

Adriana a trimis la spital si o cutie speciala pentru celulele stem, pe care a primit-o in momentul in care a incheiat contractul cu firma “Cord Blood Center”, cea care se ocupa de prelevarea, transportul, depozitarea si examinarea sangelui ombilical. La semnarea contractului cu respectiva societate, vedeta a achitat o taxa de 3.270 lei, iar de acum inainte va mai plati anual 90 de lei plus TVA.

“Mi-am luat cu mine buletinul, adeverinta de serviciu de la revista, pampersi, hainute pentru copil, jucarii, papuci, paturica, prosop si obiecte de igiena personala. Nu am deloc emotii si abia astept sa nasc”, ne-a anuntat Adriana Bahmuteanu, cu cateva ora inainte de a deveni mamica.

Ea era linistita si in ceea ce priveste numele copilului, pentru ca Silviu Prigoana a renuntat la ideea de a-l boteza Maximus. Asadar, Mihaita, unul dintre cei mai mediatizati bebelusi, a venit pe lume ieri, la Spitalul CFR 2 din Capitala. (Alina Bucsain)

Prigoana o conduce la maternitate

Omul de afaceri a anuntat in repetate randuri ca nu i se pare normal sa-si asiste iubita la nastere, pentru ca nu are meseria de ginecolog. in schimb, miliardarul, care va fi tatic pentru a treia oara, o va conduce pe Adriana la maternitate.

“Normal ca merge cu mine, nici nu se pune problema. Este emotionat, dar nu se pierde usor cu firea”, ne-a mai spus Bahmu.