Pe N24, in emisiunea „Euroferma“, o doamna profesoara de gatit preda lectia despre snitele.
N-am inteles de ce tocmai lectia asta. E foarte greu sa faci snitele, domnule, trebuia inceput cu chestii mai simple, pe care sa le poata executa si novicii intr-ale gatitului, nu numai avansatii. Pe mine, personal, m-ar fi interesat, de exemplu, cum se face un ceai, cum se prajeste sau cum se fierbe un ou, cum se prajeste sau se fierbe un cartof, chestii d-astea mai usurele, nu rafinamente, gen snitel sau rata cu portocale si garnitura de muguri de bambus stropiti cu sos caramel.
N-am inteles de ce tocmai lectia asta. E foarte greu sa faci snitele, domnule, trebuia inceput cu chestii mai simple, pe care sa le poata executa si novicii intr-ale gatitului, nu numai avansatii. Pe mine, personal, m-ar fi interesat, de exemplu, cum se face un ceai, cum se prajeste sau cum se fierbe un ou, cum se prajeste sau se fierbe un cartof, chestii d-astea mai usurele, nu rafinamente, gen snitel sau rata cu portocale si garnitura de muguri de bambus stropiti cu sos caramel.
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Sa invatam sa facem snitele cu profesor.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Sa invatam sa facem snitele cu profesor.