Lucian Viziru face tot posibilul ca relatia sa amoroasa cu Gabriela Spanic, inceputa pe platourile de filmare ale telenovelei "Numai iubirea", sa dainuiasca. El ia lectii de spaniola pentru a comunica cat mai bine cu iubita sa aflata la mii de kilometri distanta.

Lucian Viziru urmeaza momentan cursuri intensive de limba spaniola si foloseste roadele orelor de studiu in convorbirile telefonice cu Gabriela Spanic.
Aceasta este cea mai facila metoda pentru ca amorezii sa se poata intelege, limba romana fiind pentru cunoscuta actrita mult mai greu de invatat.
Lucian Viziru are planuri marete pentru perioada imediat urmatoare. In paralel cu filmarile pentru telenovela "Numai iubirea" merge in studio sa inregistreze un album solo. Pentru acest proiect a compus cateva piese pop alaturi de Cornel de la Stigma.

Noul material discografic va vedea lumina zilei in aceasta vara. Lucian nu abandoneaza insa cariera actoriceasca. In curand va incepe filmarile pentru o noua telenovela romaneasca, produsa de echipa de la "Numai iubirea", in care joaca rolul principal.

POVESTEA LOR

La sfarsitul anului trecut, actrita de origine venezuelana Gabriela Spanic a avut o aparitie speciala in telenovela romaneasca "Numai iubirea". Personajul pe care l-a interpretat a impartasit un sarut pasional si mult mediatizat cu Lucian Viziru. Venezuelanca a pus ochii pe Lucian inca din momentul in care s-au intalnit pe aeroport. Dovezile de simpatie au continuat la petrecerea organizata de postul Acasa pentru a sarbatori ziua de nastere a actritei, cand Lucian i-a cantat in romana melodia "Predestinati".