Frumoasa prezentatoare TV este dispusa sa poarte lentile de contact albastre pentru a fi cat mai credibila, dar spune ca nu si-ar dori sa puna in scena si tumultuoasa viata amoroasa a Zinei Dumitrescu.

Zina Dumitrescu va fi in curand subiect de roman si de film, dupa ce realizatorul B1 TV Radu Moraru s-a hotarat sa transpuna in proza trecutul spectaculos al Mamei Zina. incantata de acest proiect, celebra creatoare de moda si-a dat acordul fara sa ezite si asteapta cu nerabdare sa se gaseasca in librarii si sa se priveasca pe marile ecrane. Exista insa o mare problema, pe care Mama Zina a anuntat-o cu ceva timp in urma, in direct la "Agentul VIP": "Castingul se va organiza abia in toamna, in octombrie, dar este foarte greu sa gasesc actrita potrivita care sa ma interpreteze pe mine in tinerete. Nu este usor sa gasesti o femeie blonda, cu par lung si cu temperament vulcanic ca al meu. intre 16 si 30 de ani ma va interpreta o actrita, pana la 50 o alta, dupa care voi juca eu", a povestit aceasta. Constienta ca succesul in modelling i-l datoreaza Zinei, frumoasa Dana Savuica s-a aratat incantata sa devina copia la indigo a celebrei creatoare. "Eu o admir mult pe Mama Zina si as fi flatata sa ma aleaga pe mine. Ne leaga amintiri foarte placute si o relatie de prietenie extraordinara. As fi dispusa sa renunt la ochii mei caprui si sa-mi pun lentile de contact albastre pentru a fi cat mai credibila", ne-a marturisit prezentatoarea emisiunii "Jurnal intim", de la Euforia TV. Dana Savuica nu este insa la fel de incantata sa traiasca, nici macar in film, viata amoroasa a Zinei Dumitrescu: "Eu sunt mai cuminte de felul meu, m-am maritat de tanara si, slava Domnului, am iubit un singur barbat. Din pacate, mama Zina a suferit mult in dragoste, a fost inselata si amagita", a spus Dana.

La a treia casnicie

Nascuta pe 16 iunie 1936, Zina Dumitrescu a trait intens si a iubit la fel. S-a casatorit la 19 ani, cu regizorul Marin Negreanu, insa relatia s-a stins dupa 14 ani. Zina si-a refacut viata alaturi de avocatul Nicolae Radulescu Botica, de care a divortat insa dupa 12 ani de casnicie, pentru ca l-a prins in pat cu alta femeie. Ultimul barbat din viata creatoarei este Constantin Dumitrescu, profesor universitar, cu care e de 25 ani.