Mioara si Petre Roman au terminat casnicia cu un proces de partaj al bunurilor dobandite in peste 30 de ani de convietuire. Numai ca fostul premier nu si-a onorat nici pana acum obligatiile si, mai mult, refuza cu incapatanare sa-i raspunda la telefon sau macar la mesaje Mioarei. De cand s-a mutat cu Silvia Chi-firiuc si a parasit domiciliul conjugal, Petre Roman a luat legatura cu fosta sotie doar prin intermediul avocatilor si asta doar la insistentele ei. Singurele contacte cu familia le-a pastrat prin cele doua fiice si prin nepotica - de ziua careia a trimis si un cadou.

Mioara Roman spune ca ar trebui sa primeasca de la Petre Ro-man in jur de 20.000 de euro. "Suma e mica, dar mi-ar fi de folos. insa, el nu-mi raspunde deloc nici la mesaje si nici la telefoane", ne-a marturisit aceasta.

Mai mult, Mioara Roman a aflat de la diversi cunoscuti ca fostul ei sot si-ar construi, undeva prin Pipera, o vila. "Nu prea cred lucrul acesta, dar nici nu pot sa spun cu siguranta ca n-ar fi asa. Ar avea bani pentru o asemenea constructie, deoarece firma sa de consultanta merge chiar foarte bine. Nu stiu exact cat castiga de acolo, pentru ca nu mi-a dat niciodata acces la banii firmei si nu am avut de acolo vreodata un card de credit", ne-a mai spus Mioara.

Ce stie cu siguranta fosta doamna Roman este ca, la vila pe care cei doi fosti soti o construiau la munte, la Sinaia, are si ea acces, dar, din pacate, casa nu este inca finalizata.

«Sunt un om responsabil»

La scurt timp dupa ce a fost confirmata idila dintre Petre Roman si Silivia Chifiriuc, sotia fostului premier a intentat procesul de divort si viata personala a politicianului parea sa reintre in anonimat. A iesit insa la iveala o noua poveste de dragoste a lui Roman, cu o fosta stewardesa, in urma careia s-ar fi nascut un baietel, acum in varsta de 8 ani. Nu a negat, dar nici nu a infirmat ca ar fi tatal copilului. "Zvonurile trebuie ucise. Pot spune doar atat: sunt un om responsabil", a declarat barbatul care isteriza femeile de la Apaca la inceputul anilor '90. Conform apropiatilor, Petre Roman este dispus sa plateasca pensia de intretinere a minorului, dar nu vrea ca baiatul sa-i poarte si numele.