Prinsa pina peste cap cu proiectele tv, Oana se va afla atit la cirma telenovelei, cit si a doua emisiuni. Pe timpul verii, Querida va modera o emisiune ce va fi difuzata in prime time, urmind ca, din toamna, sa-si surprinda fanii telespectatori la pupitrul celei de-a doua productii. In paralel, va demara si filmarile la telenovela autobiografica‚ `Oana`, fiind prima vedeta din Romania care beneficiaza de o productie inspirata din propria viata. Inainte de a se apuca de munca, vrea sa se relaxeze putin, pentru a porni cu forte proaspete in realizarea celor trei proiecte. Dorinta Oanei de a ajunge in America se va concretiza in aceasta vacanta, stabilita pentru cea de-a doua parte a lunii iunie. `As vrea sa mergem vreo doua saptamini in America, imediat dupa ziua mea de nastere, 16 iunie. Eu o sa lucrez in lunile august si septembrie. Una dintre emisiuni o voi inregistra incepind cu data de 10 iunie, iar cea de-a doua va fi din toamna. Pentru emisiunea din vara va trebui sa filmez in avans`, ne-a declarat Zavoranu. In ceea ce priveste mult asteptata telenovela, Oana ne-a avertizat ca vom avea parte de schimbari majore, despre care inca nu poate vorbi.

Desi Pepe este cel mai important capitol din viata Queridei, curiosii care isi inchipuie ca vor descoperi secretele lor de alcov, vor fi dezamagiti. Pe de o parte, Zavoranu nu vrea sa-si etaleze casnicia pe micul ecran, iar pe de alta parte, sotul sau nu este deloc entuziasmat de ideea transformarii sale in actor. `Nu stiu daca se va ajunge cu discutia pina acolo, daca Pepe va juca sau nu.Totul depinde de primele episoade pentru care am semnat si de reactia publicului. Eu nu tin sa vorbesc in telenovela despre povestea mea de dragoste cu Pepe. A fost prea rastalmacita in presa. Consider ca iubirea noastra trebuie sa ramina a noastra, in exclusivitate. Daca va fi un super succes si voi ajunge cu povestirile pina aproape de perioada in care l-am cunoscut pe Pepe, voi incerca sa discut cu el. Pepe nu este foarte amator de actorie. Stie experienta mea si intelege foarte bine ce inseamna sa joci intr-o telenovela. Nu mai ai timp pentru absolut nimic. In principiu, nu cred ca voi vrea sa dezvolt subiectul asta la televizor. Am un cuvint important de spus in scenariu si in tot...`, a precizat vedeta postului Romantica.

Daca aparitia lui Pepe este sub semnul intrebarii, motanul vedetei are mari sanse sa debuteze in productie. "As vrea sa-l iau pe Marty in telenovela. Este bine ca am o cabina foarte frumos amenajata. De data asta nu va trebui sa ma schimb la un loc cu alte persoane cum se intimpla pina acum. In cazul in care l-as aduce si ar trebui sa filmeze, barem am liniste ca filmeaza cind trebuie si, in rest, in cabina mea, are tot ce-i trebuie: poate sa doarma, ii las mincarica. Categoric ca isi va pastra numele in scenariu. El e marca inregistrata.Nici nu stie sa raspunda la alt nume``, ne-a spus ea. Costurile telenovelei se ridica la citeva milioane de euro, fiind una dintre cele mai costisitoare investitii intr-o productie de acest gen.

Va purta propriile haine in telenovela

Pentru ca este o impatimita a cumparaturilor, Oana isi va etala in telenovela propriile vestimentatii. `Achizitionez haine noi destul de des si ori de cite ori am ocazia. Le port de maxim trei, patru ori, apoi le fac cadou prietenelor`. Vedeta a precizat ca nu are un buget alocat pentru shopping, dar ca sint luni cind investeste si 20.000 de euro in propria garderoba. Marcile preferate sint: Yves Saint Laurent, Chanel, Victoria`s Secret, Prada sau Gucci. Oana va intra si in pielea mamei sale. "Eu nu am taioare, nu port... Probabil ca le voi cumpara sau se va face un barter, un contract al telenovelei cu un magazin bazat pe deux pieces`. De mentionat ca Marioara poarta multe bijuterii, blanuri, intr-un cuvint: o femeie foarte pretentioasa. Despre asa-zisa imbunatatire a relatiei mama - fiica, Oana ne-a declarat: `Sintem in relatii civilizate cit de cit. Incercam sa stabilim o intelegere privitoare la niste imobile si, mai departe, vom vedea ce vom decide cu procesul pe care il avem pentru firma familiei. Sper sa ne putem intelege asa. Daca nu ne vom putea intelege, ne vom judeca in continuare.`