B1 TV anunta inca de miercuri ca "Nasul" il va avea invitat in direct pe Traian Basescu, chiar de la Washington, in timpul vizitei oficiale pe care a efectuat-o seful statului. Ceea ce doreau cei din Calea Victoriei era sa aiba cel mai bun talkshow al serii, numai ca trebuiau sa se bata cu o concurenta destul de mare, ca urmare a meciului Steaua-Villarreal din sferturile Cupei UEFA. Radu Moraru a avut noroc. Zapada care a cazut ieri peste Bucuresti a dus la aminarea partidei, astfel ca mai multi romani au devenit posibili telespectatori ai B1 TV.
Radu Soviani, directorul de stiri al postului, a prezentat emisiunea si pe invitatii din studio, Rodica Culcer si Octavian Paler, inainte de transmisiunea in direct cu Basescu. Imediat dupa discutia cu presedintele aflat la Washington, celor din studio li s-a alaturat si fostul ministru de externe, Teodor Melescanu.

Dupa ce Basescu a avut interventia in direct la FoxNews, partenerii celor de la B1 TV inca din primavara lui 2003, Radu Moraru a intrat in direct dintr-unul din studiourile de la Washington. Exclusivitatea cu presedintele Romaniei nu a avut insa un succes atit de mare precum si-ar fi dorit patronii cunoscutului realizator. Intre 21.45 si 22.45, interviul a inregistrat o medie de 2,9 puncte de rating pe target-ul urban si 7,35% cota de piata. Virful s-a inregistrat pe sfertul de ora 22.15-22.30, cu 3,5 puncte de rating si 9,5% cota de piata. Media celor de la B1 TV a fost mai mare si decit cea de la Prima, 2,6, si cea de la TVR, 2,7 puncte de rating. Antena 1 si PRO TV s-au situat pe locurile 1 si 2 in audientele urbane.

Radu Moraru a plecat la Washington impreuna cu cei doi producatori ai talkshow-ului pe care il realizeza, Adrian Buca si Catalin Chirila, precum si cu Dragos Marinescu, Station Manager la B1 TV. Dupa exclusivitatea de la Washington, echipa a plecat la Los Angeles unde pregateste o alta surpriza pentru romani.