Din ziua in care s-a filmat primul ei videoclip, Oana si regizorul Marian Crisan nu au mai avut nici un contact direct. Enervata peste masura de atitudinea acestuia, vedeta a refuzat sa-i raspunda la telefon.

Calitatea mai mult decat modesta a videoclipului, iesit de la prelucrare saptamana trecuta, a pus din nou paie pe foc.

Sotia lui Pepe a renuntat definitiv la materialul video si a decis sa faca altul, dar nu inainte de a-i mai face putina "reclama" lui Crisan.

Pentru a riposta, acesta a oferit un interviu, ce va fi difuzat in emisiunea "Bulevard" (Kanal D), in care o "desfiinteaza" pe Oana: "Ea a iscat intregul scandal, pentru publicitate". La aceasta remarca, Zavoranu a luat foc: "Omul este bolnav psihic, altfel nu-mi justific tot acest circ. E o aberatie uriasa.

Aveam nevoie de publicitate daca ma aflam intr-un con de umbra si, oricum, nu un scandal era reteta pentru a intra cu surle si trambite in muzica, ci un clip de super-calitate. Pentru toata nebunia asta, sa zica mersi ca nu l-am batut!!!".

in cadrul emisiunii vor fi difuzate secvente din controversatul videoclip, despre care specialistii tv sustin ca are o calitate buna. "Ar putea fi bun, doar daca l-a adus el dupa ce i-a pus 1.000 de filtre. Dar voi merge eu in studio si voi prezenta varianta care a ajuns la mine si atunci se va vedea ca nu spun baliverne", ne-a declarat indignata Oana.

Pepe se va ocupa de clip

Pentru a depasi momentul, Pepe si-a dus sotia la regizorul Petre Nastase, cu care chiar el a avut patru colaborari. Cei trei au selectat piesele "Inima", "Lumea" si "Atingeri Dulci" pe care le vor lua in calcul pentru primul videoclip al brunetei.