Balaia VJ-ita de la MTV, Diana Munteanu si fotbalistul de la Dinamo, Claudiu Niculescu, isi vor oficializa relatia in aceasta vara. Nunta este prognozata pentru luna iunie.

Cei doi spun ca isi doresc foarte mult copii, fotbalistul mai avind din casatoria anterioara, un baiat si o fetita. In legatura cu destinatia unde si-ar dori sa-si consume luna de miere, blonda ne-a declarat ca prefera Parisul, orasul indragostitilor. Despre viata alaturi de un fotbalist, Diana ne-a spus: ``Este frumoasa, nu e cum spun altii. Nu am renuntat la absolut nimic.

Timpul liber pe care il avem, il petrecem impreuna. Ne uitam la filme, iesim in oras cu prietenii, mergem impreuna la cumparaturi". In prezent, Diana se gindeste sa puna bazele unei afaceri personale, insa nu ne-a dat detalii, din superstitie. Pe plan profesional, ea si-ar dori sa-si etaleze talentul actoricesc intr-un sitcom: `Pentru telenovele am avut ceva propuneri, dar nu au fost concrete si nu sint genul de personaj de telenovela. M-as vedea jucind intr-un sitcom, mai degraba.`