Delia Matache si iubitul ei Mateo (medalion) au filmat clipul piesei "Listen Up!" la care colaboreaza pe cel mai nou album al cantaretei. Scenariul este unul de groaza, in care blonda isi schingiuieste iubitul, convinsa ca acesta o insala. Filmarile au durat in jur de 22 de ore si s-au desfasurat in cea mai mare parte intr-o parcare subterana din zona Obor.

Povestea primului clip de pe noul album al Deliei este una inedita. Cantareata isi surprinde iubitul intrand intr-un club insotit de mai multe femei, incident ce ii starneste un sentiment de gelozie si furie, deopotriva. Intra dupa el in local si il urmareste in momentul in care acesta merge la toaleta. Acolo are loc prima rafuiala. in clip apare si rapper-ul Connect-R, a carui asemanare cu Mateo conduce la o confuzie majora.

La plecarea din club, se intalnesc toti trei in parcare iar Delia il adoarme pe Connect-R, crezand ca este Mateo, si il rapeste. Mai departe, rolul este interpretat chiar de iubitul cantaretei. Aceasta devine extrem de agresiva - il leaga, ii acopera ochii, il taraste si il inchide in portbagaj. Dupa o serie de torturi, il duce acasa, unde descopera ca a gresit persoana.

Mateo isi reia rolul si o asteapta linistit pe pat. Filmarile au inceput la 7 dimineata si s-au incheiat dupa ora 5 noaptea. Pentru acest videoclip, a fost adus un artist care a realizat pe un santier un graffiti cu chipul si numele lui Mateo. Ajuns la forma finala, materialul a costat mai bine de 10.000 de euro.

Cantareata produce pentru Sistem

De un timp, Delia Matache nu mai bate pe la usile compozitorilor, ci se ocupa singura de majoritatea pieselor pe care le scoate pe piata, pentru restul apeland la Mateo si Connect-R. Mai mult, blonda este determinata sa invete toate programele pe calculator necesare pentru crearea unui negativ. in momentul de fata, cantareata si iubitul ei au deja propuneri sa produca pentru Sistem si Loredana. in timp ce el se ocupa de negative, Delia realizeaza ghidul vocal.