Fostul playmate Anna Nicole Smith, decedata in urma cu trei saptamani in conditii misterioase, trebuia sa fie inmormantata ieri, la Nassau, in Bahamas, alaturi de fiul sau, iar ceremonia s-a anuntat a fi transmisa pe mai multe posturi de televiziune americane.

Peste 300 de persoane erau asteptate sa participe la ceremonia religioasa, care va fi urmata de inmormantarea propriu-zisa, la care vor participa aproape 30 de cunoscuti ai starletei. Camerele de televiziune vor fi peste tot. Partenerul de viata al lui Smith, avocatul Howard K. Stern, a semnat o intelegere de transmitere a evenimentului in exclusivitate cu un post de televiziune american, in timp ce fostul iubit al acesteia, Larry Birkhead, a semnat un contract cu o televiziune rivala.

Ceremonia de inmormantare a fost planuita a fi extravaganta, asa cum a fost si viata starletei: abundenta de flori roz, atat la cimitir, cat si la biserica, rochia Annei Nicole a fost semnata de un designer celebru, fiind tot de culoare roz, (aceasta fiind culoarea sa preferata), iar cosciugul si pregatirile "au fost de prima mana" au declarat apropiatii vedetei