Irinel si Monica au hotarat ca nas al micutei va ramane un partener de afaceri grec al lui Columbeanu. Pentru ca totul sa iasa ca la carte, petrecerea va fi organizata pana la cel mai mic detaliu de o firma de organizari de evenimente.

Irinel Columbeanu ne-a declarat ca se afla, momentan, in discutii cu mai multe astfel de companii, printre care se numara si firma Coquette, care s-a ocupat de nunta, dar si cea a fiicei lui Dan Sucu, un alt miliardar controversat, patronul Mobexpert. Columbeanu a mai adaugat ca el si Monica isi doresc program artistic la botez, dar nu s-au hotarat ce artisti vor fi chemati sa-i delecteze pe cei 200 de invitati.

Dupa ce au sarbatorit casatoria lor printr-un eveniment fastuos, care a fost declarat "Nunta secolului", Irinel si Monica Columbeanu pun la cale, cu ocazia botezului fiicei lor, Irina, o petrecere cel putin la fel de grandioasa. Pentru ca s-au obisnuit sa celebreze momentele importante in intimitatea caminului lor de la Snagov, cei doi proaspeti parinti nu vor face o exceptie nici acum: botezul va avea loc pe 27 mai, chiar de ziua de nastere a taticului Columbeanu, in spatioasa vila a omului de afaceri de la Snagov.

Daca initial a existat posilitatea ca nasii Irinei sa fie Adrian Mutu si sotia lui, Consuelo, parintii fetitei au stabilit ca fiica lor sa fie botezata de un cuplu de prieteni foarte apropiati, originari din Grecia: "Ne-am hotarat in final pentru un partener de-al meu de afaceri cu sotia lui si aceasta idee a ramas in picioare", ne-a declarat Columbeanu.