Pentru acest videoclip, Elena a adoptat o imagine usor avangardista, dar si romantica, purtand tinute destul de elegante, in crearea carora chiar s-a implicat personal. Ca orice fata, si Elena este pasionata de moda, insa ea se gandeste serios sa transforme aceasta pasiune intr-o eventuala afacere. Primul pas in acest sens a fost facut, iar cantareata este extrem de multumita de rezultat. Hainele din videoclip sunt create de o firma specializata, dar dupa propriile ei idei. Astfel, pana la lansarea unei linii vestimentare marca "Elena Gheorghe", nu va mai dura foarte mult. Poate numai lipsa de timp a interpretei sa mai intarzie momentul.

Aceasta nu ar fi prima afacere a cantaretei. Ea mai are doua scoli de dans, una la Bucuresti si una la Breaza, inaugurate acum cateva luni. Din cauza unei activitati concertistice destul de bogate, Elena nu prea are timp sa se ocupe personal de buna functionare a scolilor, astfel ca a lasat aceste sarcini pe mainile mamei ei.

Elena este implinita si in viata personala, insa nu-i prea face placere sa vorbeasca despre acest subiect. Ea traieste, de aproximativ un an de zile, o frumoasa poveste de dragoste cu unul dintre colegii ei de trupa. Aici, lipsa de timp nu-si mai spune cuvantul, avand in vedere ca cei doi se intalnesc destul de des la concerte.