Dupa ce a fost protagonista mai multor pictoriale fierbinti in reviste destinate barbatilor si nu numai, Issa a starnit adoratia unui segment consistent din publicul masculin.
O parte din fanii cantaretei se remarca insa printr-un comportament absolut socant.

Ca sa-si declare dragostea, unul dintre admiratorii blondei a recurs la un gest demn de filmele de groaza: i-a trimis acesteia in-tr-un plic mostre din parul lui pubian. Atasat, intr-un biletel, individul ii explica vedetei ca in acest mod el ii daruieste o parte din trupul lui. Asa cum era de asteptat, dedicatia a speriat-o ingrozitor pe cantareata, cu atat mai mult cu cat ea a mai trait experiente ciudate cu admiratori obsedati. Timp de cateva luni la rand, blonda de la "Hypnose" a fost hartuita de un personaj care ii trimitea SMS-uri obscene sau ii telefona, vorbindu-i foarte vulgar.

Foarte probabil acelasi individ a urmarit-o si i-a taiat cauciucurile de la masina, in timp ce ea se afla la studioul de inregistrari din Piata Lahovari din Capitala. Dupa ultimul incident, Issa s-a decis sa apeleze la ajutorul politiei, care a demarat o ancheta pentru a-l depista pe faptas.

Dorita de un politician

Speriata de faptul ca situatia ar fi putut degenera, cantareata a inceput sa iasa pe strada doar insotita si sa evite locurile prea putin circulate. Masurile de precautie nu au scutit-o insa total de neplaceri pe Issa, care, pe langa fanul obsedat, s-a confruntat si cu insistentele unui om politic. Vedeta a refuzat sa-i dezvaluie numele acestui admirator, motivand ca nu doreste sa-l puna intr-o lumina proasta.