Tocmai atunci cand nu mai spera sa se indragosteasca, iata ca soarele a rasarit si pe strada lui si a gasit pe cineva care i-a furat inima. "Sunt foarte fericit ca sunt din nou indragostit. Nu speram sa se mai intample acest lucru dupa dezamagirile pe care le-am suferit, dar iata ca Dumnezeu nu m-a uitat nici din punctul acesta de vedere", spune Catalin, pe un ton extrem de increzator.

Relatia este inca la inceput, astfel ca designer-ul nu a vrut sa dezvaluie foarte multe amanunte in legatura cu acest subiect. Totusi, cei doi si-au petrecut vacanta de Craciun impreuna si cu alti prieteni de-ai lui Catalin, la o cabana la Bran, iar Revelionul, in aceeasi "gasca" l-au petrecut in Bali. Catalin nu a ezitat sa-si exprime sentimentele, spunand ca este "cu adevarat fericit", dupa cum chiar el a afirmat. Dupa spusele sale, anul trecut a fost unul dintre cei mai buni din punct e vedere profesional de pana acum, iar noua relatie nu a facut decat sa-i intregeasca aceasta multumire sufleteasca.

Pentru anul 2007, designerul isi dorste cel mai mult sa fie implinit pe plan sentimental, avand in vedere ca in ultimii ani nu a fost atat de norocos din acest punct de vedere. Evident, el nu are de gand sa-si neglijeze cariera si pregateste o noua colectie cu care spera sa cucereasca alte si alte trofee nationale si internationale.