Daca in timpul sarcinii, Romanita luase suficient de multe kilograme incat sa se transforme intr-un butoias, acum, dupa ce a dat viata unui baietel, Albert-Adrian, doamna Iovan parca a inflorit. Nu stim daca a tinut vreun regim, sau s-a apucat de sport, sau pur si simplu a slabit din cauza numeroaselor probleme.

Un lucru este clar insa, Romanita Iovan se simte foarte bine, iar noul statut de mamica ii prieste. Se pare ca scandalul in care modista a fost implicata, in luna septembrie, alaturi de Radu Popa, nu a afectat-o foarte tare, nici pe ea si nici casnicia. Adrian Iovan, sotul creatoarei de moda, a fost mult prea fericit si entuziasmat ca va deveni tatic, incat a trecut repede peste scandalul mediatic starnit de aparitia unor poze ale sotiei sale, surprinsa cand se saruta cu ziaristul Radu Popa, chiar daca aceste "tandreturi" s-au petrecut in ultima luna de sarcina.

Astfel, dupa ce a stat acasa, deja prea mult, ca sa-l ingrijeasca pe micutul Albert, Romanita si-a reintrat in rol, devenind aceeasi femeie constiincioasa si muncitoare. Daca ar fi sa tinem cont de timpul pe care-l petrece facand naveta intre domiciliu si atelier, ar trebui sa ne asteptam la o surpriza din partea modistei. Nu ar fi imposibil. Poate, Romanit a pregateste o noua colectie de primavara, ca iarna deja s-a dus