Elena Udrea le-a cumparat parintilor sai un apartament in cartierul Aviatiei, pentru care a platit aproximativ 80.000 de euro. Ea ne-a marturisit ca acestia nu sunt de acord sa-si schimbe domiciliul, dar ca-i va muta chiar daca ei nu vor.

Elena Udrea isi muta parintii din Drumul Taberei intr-un cartier rezidential. Blonda lui Cocos le-a achizitionat recent un apartament in cartierul Aviatiei, pentru care a platit aproximativ 80.000 de euro.

Elena Udrea, una dintre cel mai sexy femei din politicul romanesc, si-a marit numarul proprietatilor, cu un apartament intr-un cartier rezidential din Capitala. Blonda de la Golden Blitz, cum a fost numita sotia afaceristului Dorin Cocos, a achizitionat un apartament de doua camere in cartierul Aviatiei, pentru care a platit aproximativ 80.000 de euro.

In locuinta din Aviatiei vor sta insa parintii Elenei Udrea. PD-ista a vrut sa le cumpere acestora o locuinta intr-un cartier mai select decat cel din Drumul Taberii, in care locuiesc in prezent. Un alt motiv pentru care a achizitionat aceasta proprietate este ca "vreau sa-i mut mai aproape de mine", ne-a declarat Elena Udrea.

Cu toate ca sursele noastre ne-au marturisit ca s-a batut palma, "blonda de la Drept" nu a vrut sa confirme acest lucru. "Este adevarat ca vreau sa-i mut pe ai mei din Drumul Taberii de unde stau in prezent, de aproape un an si jumatate. Da, caut un apartament in zona Aviatiei pentru ca vreau sa-i mut mai aproape de mine, insa nu am gasit nimic deocamdata", ne-a marturisit ea. "Ai mei sunt mai batrani si se obisnuiesc greu cu schimbarea. Le vine greu sa plece de acolo. Insa m-am hotarat sa-i mut chiar si fara voia lor", ne-a mai spus Elena Udrea.