Din cauza sentimentului de vinovatie ca-si lasa prietenul singur acasa, cantareata a renuntat la zeci de contracte, care i-ar fi adus bani frumosi. Desi prezenta pe piata muzicala cu clipuri de succes, Delia a inregistrat in ultimii ani pierderi importante in cariera. Refuzand contracte pentru concerte in tara, blonda nu a incasat minusuri numai pe plan financiar, dar si in randul relatiilor de munca.

Potrivit surselor din anturajul fostului cuplu, comentariile si remarcile lui Edi o faceau pe Delia sa renunte de bunavoie la spectacole. Simtindu-se vinovata ca nu petrece suficient timp cu iubitul ei, aceasta a ajuns la un pas de a-si pune cariera muzicala in stand-by.

Teoretic, acest gen de angajamente aduc bani si faima unui artist, insa Delia s-a mentinut pe piata mai mult investind in piese si sa-si dea seama, cantareata ajunsese sa accepte maximum doua concerte pe saptamana, in conditiile in care media fireasca era de 6. In prezent, vedeta si-a reluat performantele, insa numai dupa despartirea de Edi. Mai mult, si-a propus ca de Sarbatori sa recupereze absenta de anul trecut cand, cu parere de rau, a acceptat sa plece in concediu, in Grecia, cu fotbalistul, refuzand toate ofertele de concerte. Si ca sa imbine utilul cu placutul, Delia si-a concentrat activitatea de Craciun si Revelion pe Valea Prahovei, unde va putea la fel de bine sa se si distreze.

"Mi-au lipsit enorm concertele"

Edi si Delia au decis sa pastreze o relatie de amicitie. Se saluta ca doi prieteni vechi de cate ori se intalnesc, fara a se antrena in discutii si dezbateri. "Imi place la nebunie sa muncesc, sa alerg la concerte si sa fac o mie de drumuri prin tara. Mi-a lipsit lucrul asta enorm. Acum fac exact ce iubesc mai mult", ne-a declarat Delia.