Vedetei Playboy si actritei de telenovele, Nicoleta Luciu, nu pare a-i lipsi ceva. Vedeta se bucura de o cariera in televiziune, de o alta abia inceputa promitator in muzica, urcand chiar si pe o scena a unui festival ca cel al Callatisului. Emisiunile si aparitiile pe sticla televiziunilor ii incarca agenda, ca sa nu mai vorbim de scenaristii si regizorii care o au permanent in vizor la distributii atunci cand pun la copt vreo noua placinta in cuptorul de la Acasa TV.

Imaginea sexy a a trustului Media Pro vine deja ca o garantie a succesului, fiind deja la a doua aparitie in postura de actrita pentru o alta productie care se anunta a fi un nou record de vizionare in randul gospodinelor devoratoare de telenovele. Nici in viata sentimentala nu pare sa-i mearga rau, aceasta bucurandu-se de o relatie stabila si plina de rasfaturi din partea iubitului sau Zsolt Csergo. Oricine ar spune ca este de ajuns. Ce i-ar mai lipsi Nicoletei? Oricat de bine i-ar merge, pentru Nicoleta Luciu este insa loc si de mai bine.

Vechile naravuri sunt cat se poate de actuale, sex-simbolului par sa nu-i ajunga iahturile si excursiile oferite de Zsolt. Succesul si titulatura o obliga sa calce in strachini, iar asta se aude in cele din urma. Conform declaratiilor unui martor ocular, aflat pe terasa Hotelului Hilton, in urma cu aproximativ o saptamana, sotia unui om de afaceri a facut-o cu ou si cu otet la telefon pe Nicoleta Luciu, incercand sa o determine pe aceasta sa-i lase barbatul in pace. Cel disputat atat de aprig se numeste Sebastian si este unul din patronii clubului Down Town, pentru care se pare ca vedeta a facut o pasiune.