"Nunta se afla inca in stadiu de pregatire. Ei sunt foarte emotionati de acest lucru. Intotdeauna au spus ca se vor casatori la inceputul toamnei si inca sunt in acea perioada. Abia asteapta nunta", a declarat Robinson. Cruise si Holmes sunt impreuna din primavara anului 2005. Actorul, in trecut discret in ceea ce priveste viata lui privata, s-a afisat ostentativ cu tanara actrita inca de la inceputurile relatiei lor.

Membru si sustinator al Bisericii Scientologice de aproape 20 de ani, Cruise a fost aspru criticat de presa pentru ca si-a declarat convingerile religioase si a defaimat psihiatria. Recent, si logodnica lui, Katie Holmes, a intrat in randurile acestei organizatii religioase, in ciuda eforturile parintilor acesteia - catolici convinsi - de a-si convinge viitorul ginere ca fiica lor nu-i impartaseste convingerile religioase. Nu se stie inca daca ceremonia de nunta va avea loc in cadrul bisericii scientologice sau intr-o biserica catolica.

Holmes a nascut pe 18 aprilie o fetita numita Suri, primul copil al cuplului numit de presa TomKat. Primele fotografii ale bebelusului, care seamana frapant cu mama sa, au fost publicate abia la inceputul acestei luni, in revista Vanity Fair.