Aproape zilnic presa a "trimis-o" pe Teo la cate un post TV, trecand-o, de altfel, prin toate cele existente pe piata autohtona, unele dintre acestea aflandu-se doar la stadiul de proiect. Asa se face ca Teo a devenit si, mai populara decat era si impreuna cu producatoarea ei, Andreea Godeanu, au pus la cale "marea lovitura".

Pana la urma, se pare ca vedeta a ajuns sa negocieze in forta cu Realitatea Media, trustul de presa al lui Sorin Ovidiu Vantu. Cu siguranta ca la Realitatea TV, realizatoarea de divertisment nu prea si-ar gasi locul, fiind un post exclusiv de stiri si talk-show-ri (n.r. desi nu se stie niciodata). In schimb, Romantica, postul de telenovele al carui management a fost preluat de Vantu, ar putea produce o emisiune de succes pe masura popularitatii lui Teo. Pentru asta vedeta a primit, se pare, 1 milion de euro. O suma naucitoare pe care se vede treaba ca Teo si ai ei au tinut mortis sa o aiba in conturi.

Intalnire la nivel inalt

Cert este ca cea numita sa poarte negocierile a fost producatoarea Andreea Godeanu. Miercuri, 6 septembrie, aceasta a fost vazuta in sediul Realitatii unde mai mult ca sigur nu se afla in recunoastere. Potrivit surselor din post, ea a avut o intalnire la nivel inalt cu directorul Sorin Enache pentru a pune la cale detaliile legate de semnarea contractului. Surse credibile din interiorul Realitatii spun ca acordul deja s-a perfectat, zilele trecute, ramanand de pus la punct doar cateva amanunte.

Runda a doua de negocieri

Se poate spune ca Realitatea a reprezentat o garantie pentru vedeta atata timp cat terenul era deja pregatit. Asa cum a anuntat "Averea" in urma cu cateva luni, Teo Trandafir a mai trecut printr-o serie de negocieri cu conducerea trustului lasand o portita deschisa. Discutiile s-au purtat intr-un local din Poiana Brasov iar printre protagonisti s-au numarat si Dan Negru si Virgil Iantu.