Despre idila dintre Oana Zavoranu si Pepe a curs multa cerneala. Sunt tineri, frumosi, se iubesc cu patima, vor sa se casatoreasca, lucru care se pare ca se va intampla in curand, desi targul vuieste ca tatal lui Pepe nu e de acord cu ideea. Motivul ar fi chiar viitoarea nora, pe care Ioan Pascu nu o place deloc. Cel putin asa sustin surse apropiate familiei lui Pepe. in interviul de mai jos, Oana vorbeste despre aceasta situatie, dar si despre planurile ei de viitor, care implica si un tatuaj si un cercel in buric.

Libertatea: Am auzit ca vrei sa iti pui silicoane. Oana Zavoranu: Asa e, ma tenteaza ideea, dar imi este frica. Pepe ce zice? El sustine ca ma place asa, naturala. Dar nu este impotriva silicoanelor. Mi-a spus ca eu decid. A, si mai vreau sa-mi pun cercel in buric. si de un tatuaj am auzit. Da, vreau sa-mi fac un tatuaj pe spate, deasupra fundului, probabil un liliac. Dar depinde, daca vad alte modele mai frumoase, aleg altceva. Cat te-au costat extensiile? 1.000 de euro pentru ca sunt din par natural. Nu am vrut par de plastic. Nici nu le-am pus bine ca deja mi s-a spus "Mica sirena" sau Angelina Jolie. Ai stabilit data nuntii cu Pepe? Nu. Nu ma pot casatori astazi, ca a doua zi sa fug la Buftea la filmare. Pur si simplu nu am timp. N-am ce face, filmarile la "Numai iubirea" dureaza pana in mai. E adevarat ca tatal lui Pepe nu te place? Am citit si eu o multime de lucruri prin ziare. Sincera sa fiu, nu stiu ce gandeste despre mine, dar eu si Pepe am trecut de chestia asta, sa ne placa parintii celuilalt. Nu avem 16 ani si nici nu am fugit de acasa. Suntem stapani pe picioarele noastre, avem o situatie. Care e problema? si ce ma intereseaza pe mine daca nu ma place? Ceea ce conteaza e faptul ca relatia mea cu Pepe e tot mai infloritoare, ca am o cariera frumoasa. Se spune ca tatal lui nu te vrea de nora. Habar nu am ce vrea si iti spun sincer ca acest subiect este total lipsit de importanta! Eu am fost de mica o rebela. Pai ce, eu am stat cu cine a vrut mama sau tata? Eu stau cu cine cred eu de cuviinta. Mie asa mi se pare logic. Bine, respectul pentru parinte ramane, dar daca depaseste limita si tinde sa iti conduca viata, nu mi se pare corect! De ce sa iti puna bete-n roate? Se intampla ca parintii, care nu iti vor decat binele, sa se amestece prea mult in viata ta! Poate ca si parintele a fost, candva, in situatia asta si nici lui nu i-a convenit la vremea respectiva. Istoria se repeta! Eu chiar am avut pe cineva, pe care mama si tata nu l-au vrut! Important e ca mie imi e bine alaturi de Pepe, iar relatia noastra merge tot mai bine! Nu ne intereseaza parerea nimanui. Cine ne vrea impreuna foarte frumos, cine nu, sa fie sanatos ca pe noi oricum nu ne intereseaza!

Ce zice tatal lui Pepe

Ioan Pascu: Nu are importanta pe cine alege Pepe. Indiferent ca este Oana Zavoranu sau altcineva, indiferent ca imi place mie sau nu, este alegerea lui si o respect! Este major, are buletin si stie ce face!