Astfel, de ziua lui Aurelian, respectiv 3 iunie, cei doi se vor casatori religios la biserica ortodoxa din Roma. Si pentru ca Don Juan-ului mioritic i-a luat atat de mult timp ca sa o ceara in casatorie pe Monica, el a pregatit marele eveniment pana la cele mai mici detalii, organizand astfel o nunta mai putin obisnuita in Romania.

Cantaretul, impreuna cu aleasa lui, nasii (Georgeta si Daniel Chinciu, doi buni prieteni ai cuplului), precum si un cameraman, si-au luat deja biletele pentru Italia, iar pasagerii care se vor afla in avion imbarcati pentru cursa de Roma de vineri, de la ora 9.00, vor avea surpriza sa asiste, in timpul zborului, la casatoria celor doi.

Cel care va oficia casatoria va fi Adrian Iovan, sotul creatoarei de moda Romanita Iovan care, in calitate de comandant de aeronava, poate tine loc si de ofiter al starii civile in timpul zborului, pe teritoriul Romaniei. Avionul va avea un alt comandant de zbor, Iovan avand pe parcursul acestei curse numai functia de ofiter de stare civila.

Monica Davidescu l-a cunoscut pe Adrian Iovan in timpul filmarilor emisiunii "Schimb de meserii", prezentata la Antena 1 de Mihaela Radulescu in urma cu 5 ani. Atunci, Monica si-a schimbat meseria de actrita cu cea de stewardesa, iar comandantul aeronavei s-a nimerit a fi chiar Adrian Iovan. De atunci cei doi au ramas in relatii foarte bune, Monica rugandu-l acum pe acesta sa le oficieze casatoria.