TVR 1 transmite asta-seara, de la ora 22.00, un spectacol de mare amploare intitulat "Cei mai iubiti". Prezentat de Andreea Marin si reunind peste 80 de personalitati ale vietii publice din Romania, show-ul premiaza cele mai iubite VIP-uri din anul 2004.

Televiziunea nationala a anuntat un spectacol de televiziune grandios, care nu intentioneaza sa premieze personalitatile cele mai frumoase, puternice sau talentate, ci pur si simplu oamenii care au cel mai mare lipici la romani. Iar preferintele publicului autohton sint, in mare parte, aceleasi ca si in urma cu doi ani.

Aceasta a treia editie a pornit la drum pe baza nominalizarilor facute de TVR si de PTWB (Prime Time World Broadcasts). Propunerile au fost preluate de institutul de sondare IMAS, care, prin intermediul unui sondaj national, efectuat pe un esantion reprezentativ de 1.058 de persoane, a desemnat cistigatorii. Celor 1.058 de persoane chestionate le-au fost prezentate listele cu nominalizatii, iar oamenii au bifat personajele care le sint cel mai aproape de inima.

Spre deosebire de editia trecuta, operatorii IMAS au avut mai putin de lucru, existind doua categorii mai putin. In competitie au ramas: Cei mai iubiti si Cele mai iubite...

Pentru antren, pe scena vor urca Pepe, Simplu, Nicola, Class, Noni, Stefan Banica jr. & The Fifties, Andra, Mandinga, Corina, 3 Sud Est, Holograf, Monica Anghel, Narcisa Suciu, Bambi, Maria Dragomiroiu, Nicolae Furdui Iancu, Cornelia si Lupu Rednic, Floarea Calota, Laura Lavric, Sofia Vicoveanca, Stela Popescu, Alexandru Arsinel si Florin Piersic.

Preferintele se invirt in cerc

Conform anuntului oficial, cistigatorii din editia precedenta nu mai pot fi nominalizati si in prezenta editie. Dar, comparind listele, descoperim ca preferintele romanilor se cam invirt in cerc. Sapte dintre cistigatorii de anul acesta au fost premiati si acum doi ani. Concluzie: anul acesta ne iubim tot cu cine ne-am iubit si acum doi ani.

Ruslana a facut sport si a mincat pui

Ruslana, cistigatoarea de anul trecut a concursului Eurovision, invitata de onoare a show-ului "Cei mai iubiti", a fost cazata la Hotelul Four Seasons. S-a comportat modest, neavind pretentii iesite din comun si a dorit sa manince sanatos: legume si pui. A facut mult sport in sala de fitness a hotelului si a fost punctuala la repetitiile desfasurate in studioul "Surprize, Surprize". Singura "problema" a fost ca, din cind in cind, tehnicienii TVR au fost pusi in dificultate. Ruslana si cei patru dansatori ai ei au un look identic: cosite satene. In conditiile in care coregrafia presupune ca Ruslana sa-si modifice pozitia pe scena foarte des, operatorii trebuiau s-o "ghiceasca" pe vedeta dintre cei cinci "pletosi".