Cantaretele au fost asaltate la un concert, pe care l-au avut la Sinaia, de doi fani care le-au cerut pe langa autografe si sa iasa cu ei la o cafea. Fetele i-au refuzat respectuos, moment in care cei doi tineri s-au simtit lezati recurgand la injurii. Asta nu ar fi nimic, insa de atunci, Cristina si Sanda primesc tot felul de amenintari la telefon. Vazand ca nu-i de gluma, Cristina vrea sa anunte politia avand drept proba sms-urile primite. Cantaretele au marturisit unor apropiati ca ii banuiesc ce cei doi indivizi de la Sinaia, care au fost insistenti si destul de violenti in limbaj. Daca mai luam in considerare faptul ca Sanda a gasit pe usa apartamentului in care locuieste mesajul "daca nu m-ai vrut, ai sa mori", spaima fetelor din trupa Rustic este cat se poate de intemeiata. De cateva zile ele nu mai ies neinsotite din casa si stau permanent cu ochii-n patru.

Andreea Banica primea SMS-uri vulgare

Printre vedetele autohtone care au experimentat fiorii hartuirii se numara si Andreea Banica. Iarna trecuta, cantareata a primit mai multe biletele de dragoste in cutia postala, precum si cateva buchete de flori, pe care admiratorul ei secret le lasa la un supermarket unde ea isi face de obicei cumparaturile.

Cel mai tare au speriat-o insa mesajele cu continut vulgar si agresiv primite pe telefonul mobil si faptul ca, intr-o dimineata, cand s-a urcat in masina a vazut ca un necunoscut statea pe bancheta din spate.