Cristi Ursu, unul dintre membrii importanti ai trupei "Flamingo Boys", unde are si rol de regizor, si de coregraf, se va casatori in toamna acestui an cu Andreea, fiica deputatului PRM de Neamt, Dumitru Puzdrea. Cei doi s-au cunoscut in urma cu doi ani si sunt convinsi ca sunt facuti unul pentru altul.

Cristi Ursu (23 de ani) este dansator in trupa "Flamingo Boys" de sase ani, dar si actionar al firmei care impresariaza grupul impreuna cu Cornel Pasat . Andreea, (24 de ani), fiica deputatului PRM Dumitru Puzdrea, este licentiata in limbi straine la ASE, iar in prezent este studenta in anul al treilea la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Titu Maiorescu si face masteratul la Facultatea de Stiinte Politice. Cei doi s-au cunoscut in urma cu doi ani, chiar de ziua Andreei, intr-un club de lux din Bucuresti si, dupa numai doua saptamani, s-au mutat impreuna intr-un apartament unde au stat sase luni cu chirie. La doar doua luni dupa ce s-au cunoscut, Andreea l-a cerut in casatorie pe Cristi. Insa dansatorul a zabovit cu raspunsul un an si, numai dupa ce a fost sigur ca se inteleg si se iubesc, i-a daruit Andreei un inel din aur alb si a cerut-o el in casatorie, oficial.

Logodna a avut loc vara trecuta, la Mamaia, cand Cristi a chemat un preot pe plaja si a organizat o petrecere speciala pentru iubita lui. In prezent, cei doi locuiesc in vila parintilor Andreei, intr-un apartament separat, pentru ca Andreea nu concepe sa stea departe de parinti. Cu toate ca se gandeste serios sa intre in politica, tatal ei, deputatul PRM de Neamt Dumitru Puzdrea, a sfatuit-o ca inca nu este momentul sa faca acest pas, dat fiind relatia ei cu Cristi, care este dansator, iar presa nu ar vedea cu ochi buni o viitoare politiciana care are iubit un stripper. Desi cei doi planuisera sa se casatoreasca inca de anul trecut, au amanat nunta pentru toamna acestui an. Pana acum insa, Cristi si Andreea nu au stabilit data exacta a nuntii.

Parintii Andreei nu au avut de obiectat in privinta lui Cristi, insa Andreea nu le-a spus de la inceput cu ce se ocupa prietenul ei. "La inceput nu i-am spus tatalui meu ca am un prieten dansator. Am zis ca este coregraf, dar l-a vazut la televizor si atunci a trebuit sa-i spun ca si danseaza", ne-a povestit Andreea.