Cand nu-ti mai ajung degetele pentru a numara milioanele (in dolari!) din banca, e semn ca-ti poti permite hob-by-uri extravagante. Cum ar fi... investitiile in fotbal. Asa par sa gandeasca artistii celebri, ca Robbie Williams, Sir Elton John, Rod Stewart sau Jon Bon Jovi, care si-au cumparat cluburi de fotbal sau au participat cu sume mari de bani la "binele" unor echipe.

Robbie Williams = actionar al unei echipe din liga a treia engleza

Ajunsa acum in liga a treia engleza de fotbal, Port Vale se afla in urma cu o luna in pragul desfiintarii. Dezastrul a fost evitat prin interventia de ultima ora a unuia dintre cei mai in voga cantareti britanici ai momentului, Robbie Williams. Fostul component al formatiei pop "Take That" a investit suma de 400.000 de euro, devenind actionarul majoritar al gruparii pe care o sustine inca de cand era copil. "Era mandria orasului meu natal, Burslem. Am vazut o multime de meciuri, de victorii care mi-au adus bucurie, si nu puteam sa ii las la greu. Prin aceasta investitie vreau sa spun ca inima mea se afla tot acolo si ca sunt un adevarat suporter", si-a explicat Robbie Williams ciudata alegere.

Port Vale este unul din cele mai vechi cluburi de fotbal din lume, fiind fondat in anul 1876. Cea mai buna performanta a echipei a fost inregistrata in anul 1931, atunci cand formatia a ocupat locul cinci in prima liga.

Elton John a fost presedintele Watford

Jon Bon Jovi e actionar majoritar la Philadelphia Soul, grupare din Arena Football League. Aparitii pe postere promotionale si in spoturi TV, concerte pentru detinatorii de abonamente sau autografe sunt numai cateva din modalitatile prin care Jon Bon Jovi a sustinut clubul. Iar jucatorilor le-a promis un avion privat in cazul in care vor castiga campionatul.