Dupa cele mai recente investigatii medicale, se pare ca actorul sufera de scleroza lateral amiotrofica. Boala Lou Gehrig, cum mai este cunoscuta, duce la pierderea progresiva a celulelor nervoase ale creierului si a maduvei spinarii (neuronii motori).

Starea lui Serban Ionescu s-a agravat

Din pacate, boala nu are remediu iar tratamentul nu poate decat mentine stabilitatea si stapanirea simptomelor, scrie evz.

Jurnalistul Lucian Mandruta a publicat recent pe Facebook un mesaj prin care spune care este de fapt adevarata boala a actorului.

"Serban Ionescu nu are nicio boala Lyme. Are o boala fara leac", a scris acesta in postare, iar apoi a facut referire la faptul ca era cat pe ce sa se cheltuiasca banii populatiei pentru o boala imaginara, lucru care a starnit zeci de comentarii si critici din partea cititorilor.

Serban Ionescu va primi 80 mii lei pentru tratatament din partea Guvernului

“(...) Nici un pacient nu crede un diagnostic onest - dar trist - si cauta cu disperare, ca in supermarket, pana gaseste un pseudo-doctor care ii spune ceva care suna mai bine. Pentru ca exista si prejudecata asta: omul nu trebuie sa afle ce i se intampla. N-avem voie, in Romania, sa murim stiind asta. E firesc. Nici cand traim nu ne intereseaza adevarul. Cum ar fi aceea ca era cat pe ce sa cheltuim banii contribuabilului pentru a se trata o boala imaginara", a scris Lucian Mandruta, potrivit realitatea.