Click.ro trage un semnal de alarma in privinta vietii lui Pepe. Acesta s-a impacat cu Raluca Pastrama, de frica mafiotilor. Pepe ar trebui sa faca rost de numarul de telefon al lui Batman ca sa-l ajtue sa scape din relatia cu "la familia".

Loredana Groza s-a mangaiat "lasciv" in fata spectatorilor la un concert. Ce alte maini sa o mangaie lasciv pe Loredana, daca nu ale ei? Doar Vocea Romaniei a luat pauza.

Mihaela Radulescu se agata cu dintii de moda emo, care a decedat acum cativa ani (emoiala de ieri, hisptereala de azi). Daca i s-ar da voie, ar purta numai negru, relateaza cancan.ro.

Romanticii incurabili din spatele tabloidelor sunt fericiti sa relateze ca Adelina Pestritu si Liviu Varciu s-au impacat, potrivit libertatea.ro.

Oana Zavoranu a declarat ca are cateva "inregistrari bomba" legate de investigatia vrajitoarelor care au pacalit atatea celebritati, relateaza ziarulring.ro. Oare se refera la inregistrari in care ea canta? Ce altceva te-ar face sa-ti doresti mai rau sa-ti explodeze capul.