Accesul la funeraliile din New Hope Baptist Church, Newark, se face doar pe baza de invitatie. Printre celebritatile care au fost invitate se numara Alicia Keys, Clive Davis, Tyler Perry, Dionne Warwick, Stevie Wonder, Kim Burrell, Rickey Minor, Donnie McClurkin, Marvin Winans si Cece Winans.

Invitat este si Kevin Costner, care a jucat alaturi de Whitney Houston in pelicula The Bodyguard. Cei doi au ramas buni prieteni dupa terminarea filmarilor, iar actorul va spune cateva cuvinte la inmormantare, relateaza US Magazine.

Atat Aretha Franklin cat si Stevie Wonder vor sustine recitaluri in timpul ceremoniei, iar Clive Davis, managerul lui Whitney in perioada cand aceasta se afla la inceput de cariera, va tine de asemenea un discurs.

Unul dintre invitatii neasteptati este Bobby Brown. Familia lui Whitney ar fi vrut sa-l tina pe Bobby departe de inmormantare, dar in ultima secunda s-au razgandit si i-au trimis o invitatie, potrivit heraldsun.com. Nu se stie deocamdata daca fostul sot al lui Whitney va participa sau nu la funeraliile de sambata.