Filmarile vor debuta luna viitoare si din distributie mai face parte actorul Mike Epp si cantareata Jordin Sparks, relateaza MEDIAFAX.

  • Whitney Houston nu a mai jucat intr-un film din 1996, cand a aparut in lungmetrajul "The Preacher's Wife", regizat de Penny Marshall. In aceasta comedie romantica, artista americana l-a avut ca partener pe Denzel Washington.

Filmul "Sparkle" spune povestea a trei surori dintr-un grup muzical, a carui cariera este marcata de multe suisuri si coborasuri. Scenariul a fost scris de Mara Brock Akil, iar filmul va fi regizat de sotul ei, Salim Akil.

  • Filmul "Bodyguard" a reprezentat o veritabila rampa de lansare pentru Whitney Houston si avut incasari de 411 milioane de dolari in intreaga lume.

  • Whitney Houston, in varsta de 48 de ani, una dintre artistele cu cele mai mari vanzari de discuri din toate timpurile, si-a relansat cariera muzicala la sfarsitul anului 2009, dupa ce s-a luptat multi ani cu dependenta de droguri. Insa unele dintre concertele sale incluse in acest turneu de revenire, desfasurat in 2010, au lasat mult de dorit. [Whitney Houston s-a intors la dezintoxicare]

Whitney Houston
este singurul artist din lume care a lansat sapte albume consecutive premiate cu discuri de platina, depasind la acest capitol chiar si trupa Beatles. Pe plan mondial, diva americana a vandut peste 140 de milioane de albume si 50 de milioane de single-uri, printre care se numara si piesa "I Will Always Love You", lansata in 1993 si care a devenit una dintre cel mai bine vandute melodii din toate timpurile.