In varsta de 39 de ani, Geri Halliwell, fosta membra a grupului Spice Girls, avea o relatie cu Henry Beckwith, un reprezentant al aristocratiei britanice, din martie 2009, relateaza MEDIAFAX.

Relatia lor a inceput la putin timp dupa ce cantareata britanica s-a despartit de logodnicul ei Fabrizio Politi.

"Este trist, dar relatia lor era una distructiva, deoarece Geri se supara de fiecare data cand Henry se uita la alte femei. La varsta de 31 de ani, Henry este mult prea imatur pentru a-si intemeia o familie. In cele din urma, comportamentul lui a facut-o pe Geri sa se simta mult prea in nesiguranta", a declarat o sursa pentru publicatia britanica Sunday Express.

  • Formatia Spice Girls, fondata in 1994, a cunoscut succesul dupa lansarea primului single, "Wannabe", in 1996, acesta situandu-se pe primul loc in topurile muzicale din 30 de tari. Astfel, s-a nascut un fenomen international similar Beatlemaniei, "Girl Power". In cinci ani de existenta, trupa a vandut 55 de milioane de albume.

Pe 31 mai 1998, in plin turneu, Geri Halliwell a anuntat ca va parasi trupa. Cele patru membre ramase - Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm - au lansat un al treilea album in 2000, "Forever", iar trupa s-a destramat in februarie 2001.

In 2007, cantaretele s-au reunit pentru o scurta perioada de timp, pentru turneul "Return of the Spice Girls", care s-a bucurat de un enorm succes.