Cartea lui Harvey prezinta ceea ce barbatii cred cu adevarat despre dragoste, relatii si angajament. Autorul dorea ca romanul sau din 2009 sa le ajute pe femei sa-i inteleaga mai bine pe barbati, oferindu-le sfaturi in legatura cu comportamentele lor si ce trebuie sa faca pentru a evita dramele.

Adaptarea cinematografica a cartii va spune povestea a patru buni prieteni ale caror vieti amoroase sunt zguduite din temelii dupa ce femeile de care ei sunt interesati cumpara volumul lui Steve Harvey si incep sa urmeze sfaturile din acea carte, transmite MEDIAFAX.

Din distributia filmului mai fac parte Kevin Hart, Michael Ealy, Gabriel Union, Regina Hall, Lala Vasquez si Jerry Ferrara.

Filmul va ajunge pe marile ecrane in aprilie 2012.

Chris Brown nu este strain de relatiile personale cu tenta dramatica, uneori chiar exploziva. In februarie 2009, muzicianul a fost arestat dupa ce si-a batut iubita de atunci, cantareata Rihanna. Dupa acel incident, Brown a dovedit de multe ori in public ca are probleme din cauza acceselor de furie. In martie 2011, cantaretul a avut o izbucnire serioasa pe platourile de filmare ale emisiunii "Good Morning America", dupa ce a fost intrebat de un reporter despre acel incident violent cu Rihanna. Chris Brown a spart oglinda din vestiarul sau, aruncand un scaun inspre ea.

El s-a facut remarcat de mai multe ori in ultimele luni si prin cateva afirmatii homofobe postate in mesajele sale de pe Twitter.

Chris Brown este autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" si "Run It". Cel mai recent album al sau se intituleaza "F.A.M.E." si a fost produs de casa Jive Records.