Au fost speculatii privind revenirea lui Charlie Sheen pe platourile de filmare, insa acum ele par sa se fi transformat in realitate. Lionsgate a anuntat ca va produce un sitcom de jumatate de ora care il va avea in prim-plan pe Sheen.

Povestea sitcomului se bazeaza in primul rand pe cea a filmului Anger management, din 2003, cu Adam Sandler si Jack Nicholson in rolurile principale, potrivit Forbes.com.

Emisiunea va fi produsa de Debmar-Mercury, compania din spatele lui Tyler Perry, care include spectacole precum House of Payne sau Meet the Browns. Asemeni lui Perry, Charlie Sheen va detine o cota parte din noul spectacol. Potrivit Deadline Hollywood, Sheen ar urma sa filmeze zece episoade, iar in functie de rating serialul s-ar putea extinde la 90 de episoade.

Daca emisiunea va fi un hit, Charlie Sheen s-ar putea apropia de veniturile castigate in era Doi Barbati si Jumatate. Potrivit estimarilor Forbes, Sheen castiga la acea vreme 40 de milioane de dolari pe an (mai 2010 - mai 2011). Prin comparatie, Tyler Perry a castigat in aceeasi perioada 130 de milioane de dolari, bani proveniti atat din show-ul TV cat si din filmele de pe marile ecrane in care joaca anual.

Daca emisiunea lui Sheen va fi preluata de o retea TV, ratingurile sale le-ar putea depasi pe cele ale lui Perry iar problematicul actor s-ar putea apropia de venituri anuale de 40 de milioane de dolari, suma care include si banii pe care inca ii castiga de pe seama a Doi Barbati si Jumatate.

Desigur, sunt multi de „daca” in aceasta ecuatie. Producatorii emisiunii trebuie sa gaseasca o retea care sa vrea show-ul, o echipa care sa poata lucra cu capriciosul Sheen, iar reactia publicului la o noua emisiune cu acesta ramane o necunoscuta. Totusi, daca ne uitam la contul de Twitter al lui Sheen (patru milioane de follow-eri), putem presupune ca Sheen va gasi o retea care sa isi asume aceste riscuri.

Afla si cateva sfaturi simpatice de business, de la cele mai antipatice persoane, printre care se afla si Charlie Sheen.