Chris Brown, in varsta de 22 de ani, care si-a lansat in martie cel de-al patrulea album, a plecat acasa cu premiul pentru "cel mai bun artist R&B", "videoclipul anului", "premiul publicului" si premiul pentru cea mai buna colaborare cu Busta Rhymes si Lil Wayne, scrie bbc.co.uk.

Chris Brown a fost foarte aproape de a nu primi premiul publicului, dupa ce un fan al Rihannei, fosta iubita a cantaretului, a anuntat-o pe aceasta ca fiind castigatoarea distinctiei. Totodata, rapperul canadian Drake a acceptat premiul in numele Rihannei. Organizatorii galei au numit gafa "o greseala tehnica".

“Stiu ca a fost un drum lung, asa ca apreciez fiecare binecuvantare care mi-a fost adusa", a declarat Chris Brown cand a ridicat premiul.

La Gala BET Awards, care a avut loc duminica,Tinie Tempah a primit premiul pentru cel mai bun artist international, Rihanna a fost desemnata cea mai buna artista R&B, Nicki Minaj - cea mai buna artista hip-hop si Kanye West - cel mai bun artist hip-hop.

Printre castigatori s-au mai numarat Wiz Khalifa - cel mai bun artist debutant, Diddy Dirty Money - cel mai bun grup iar Jaden si Willow Smith au primit premiul pentru cele mai bune tinere vedete.

  • Gala BET Awards este organizata din anul 2001 de Black Entertainment Television, recompensand evolutiile persoanelor afro-americane si provenind din alte grupuri minoritare in muzica, actorie, sport si alte domenii din industria de divertisment.

  • Lista completa a castigatorilor

Best Male Hip-Hop Artist - Kanye West

Best Female Hip-Hop Artist - Nicki Minaj

Best Male R&B Artist - Chris Brown

Best Female R&B Artist - Rihanna

Best Group - Diddy-Dirty Money

Best Collaboration - Chris Brown f/ Lil Wayne & Busta Rhymes – “Look at Me Now”

Video of the Year - Chris Brown f/ Busta Rhymes & Lil Wayne – “Look At Me Now”

Video Director of the Year - Chris Robinson

Best New Artist - Wiz Khalifa

Best Gospel - Mary Mary

YoungStars Award: Jaden Smith si Willow Smith

Sportswoman of the Year - Serena Williams

Sportsman of the Year - Michael Vick

Best Actor - Idris Elba

Best Actress - Taraji P. Henson

Best Movie - For Colored Girls

Viewer’s Choice Award - Chris Brown f/ Lil Wayne & Busta Rhymes – “Look at Me Now”

Centric Award:
Marsha Ambrosius

Best International Act: U.K - Tinie Tempah

Best International Act: Africa - 2Face Idibia (Nigeria) si D’Banj (Nigeria) www_server_root = 'http://worker.contentchannel.ro/player'; if(typeof flowplayer == 'undefined') { document.write(''); document.write(''); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split('.'); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + "." + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape("%3Cscript src='http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_big/b887e52b629691b1f7707d028021d8b8/"+ cHannel_domain +"' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));