Sora lui Michale Jackson a mai spus ca Jack Gordon, care i-a fost si manager pana la decesul acestuia, in 2005, a "fortat-o" sa se marite cu el in anul 1989 si de atunci a intimidat-o sistematic pe parcursul casniciei lor.

Acesta voia sa o izoleze de prieteni si de familie si daca ii incalca “ordinele” o batea si o incuia in debara.

"Nu m-am maritat cu Jack Gordon. El s-a insurat cu mine. A fost o decizie fortata. Ma incuia in debara daca nu ma purtam normal si nu zambeam, iar daca aratam cuiva vanataile, ma batea din nou. Nu ma lasa sa citesc reviste si ziare si nici sa am prieteni. Nu aveam voie sa sun pe nimeni", a povestit La Toya Jackson, potrivit femalefirst.co.uk.

"L-am cunoscut pe Gordon cand tatal meu l-a pus sa ma insoteasca in timpul primului meu turneu din Japonia. Insa, imediat, Gordon mi-a luat pasaportul. Mi-a spus ca eu l-as pierde. Tatal meu si cu el s-au certat de multe ori dupa aceea", a adaugat cantareata.

La Toya, care a dezvaluit anterior ca Jack Gordon a amenintat-o ca-i va ucide familia si ca intr-o zi a batut-o pana cand a lesinat, spune ca nu era obisnuita cu acest gen de experiente, deoarece a crescut intr-un mediu stabil si fara violenta.

  • In cartea "Starting Over", La Toya Jackson, in varsta de 55 de ani, vorbeste si despre moartea fratelui ei si sustine ca acesta a prezis ca va fi omorat pentru averea lui, scrie DailyMail.

De asemenea, aceasta spune ca Michael era ingrozit de faptul ca a fost obligat sa sustina o serie de 50 de concerte la O2 Arena, in Londra, dupa ce el fusese de acord doar cu 10.