Carcotasul Huidu a fost surprins in studioul Kiss FM plimbandu-se pe holurile redactiei fara defect de mers sau miscari greoaie ale miinilor, asa cum s-a speculat.

Aflat in apropiere, colegul sau Mihai Gainusa a dat asigurat ca Serban isi va relua activitatea de circotas cu forte proaspete in maximum doua-trei luni. "Pe linga fizioterapie, Huidu urmeaza terapia prin radio si televiziune. Cred ca asta e metoda prin care isi va reveni pentru ca radioul si televiziunea sunt viata lui. Medicii austrieci i-au recomandat sa se duca intr-o tara calda, sa stea la soare, dar Serban nici nu vrea sa auda de asa ceva. Pentru el, relaxarea inseamna sa fie in mijlocul emisiunilor pe care le-a pus pe picioare", a declarat pentru revista Vip Gainusa.

Acesta nu a uitat insa insa emotiile pe care le-a trait dupa accidentul lui Huidu: „A fost o experienta foarte dificila, m-am speriat foarte tare. Am fost anuntat seara, iar noaptea am facut rost de bilete de avion si dimineata eram la Innsbruck. Abia cind l-am vazut ca misca, dupa ce l-au detubat, mi-am mai revenit. A trecut pe linga moarte. A fost ca un fel de ruleta ruseasca, iar Huidu s-a aflat in fata unui revolver cu zece gloante, nu cu opt, unde unul singur a lipsit si chiar pe acela l-a nimerit".

Citeste si: Huidu reinvata sa vorbeasca