Starul si fosta lui iubita au fost prezenti, joi, la o audiere la Curtea Superioara din Los Angeles, pentru prima data de la debutul procesului pentru stabilirea custodiei fiicei lor, Lucia.

Mel Gibson a refuzat sa plateasca alocatia stabilita de un judecator - 20.000 de dolari pe luna - pana cand judecatorul Scott Gordon s-a pronuntat asupra posibilitatii ca actorul sa ceara chirie pe casa sa din Los Angeles unde fosta lui iubita si copilul lor locuiesc in prezent. Judecatorul a stabilit insa ca actorul nu are dreptul sa ceara deduceri si ca trebuie sa plateasca retroactiv pensia alimentara, imediat, transmite MEDIAFAX.

Desi Mel Gibson a fost obligat sa plateasca 60.000 de dolari in contul alocatiei, el a primit si o veste buna. Cei doi au custodie comuna asupra Luciei, insa Oksana a sustinut ca Mel nu poate avea dreptul sa tina copilul peste noapte din cauza comportamentului sau violent, femeia spunand ca o data a fost atacata de actor in timp ce tinea copilul in brate.

Totusi, judecatorul a stabilit, joi, ca aceste chestiuni vor fi analizate intr-o audiere ulterioara, pana atunci parintii avand custodie comuna.
O noua audiere in acest caz a fost stabilita pentru 22 noiembrie.