Noul decor al "Divertisilor", semnat de Dragos Buhagiar, este total diferit fata de cel de pana acum: o piata cocheta inconjurata de cladiri in stil englezesc. "Piata Divertis va fi locul de intalnire a tuturor personajelor care dau viata acestui loc si pe care le veti intalni de-a lungul sezonului: politicieni, oameni simpli, gura casca sau vedete", a declarat Toni Grecu.

SERIAL

Personajele din serialul "Felix si Otilea" isi continua si in acest sezon aventurile. Otilea (Monica Anghel), Vlahopol (Catalin Mireuta), Riciu (Daniel Buzdugan) si Natasa (Jojo) isi vad de micile lor aventuri amoroase, in timp ce Felix (Ion Gyuri Pascu) intra in diverse incurcaturi cu PNA-ul, ajungand sa fie citat chiar in cazul lui Omar Hayssam. Si necazurile lui nu se opresc aici. Din Germania, pe nepusa masa, se iveste unchiul Johann von Caraiman (Florin Constantin), care nu vine cu mana goala, ci cu actele de proprietate pe toata averea lui Felix. Unchiul Johann este un mafiot versat care traieste de peste 40 de ani in strainatate si al carui tel in viata este sa-l deposedeze pe Felix de tot avutul lui. Intr-un rol special de reporter o veti putea vedea si pe Diana Munteanu.

AJUTOARE

Duminica, de la ora 20:30, la Antena 1, va puteti reintalni si cu locuitorii din Branca-Costesti. Primarul, parintele, Victorita si Costel Pagubosu ajuta la impartirea ajutoarelor primite in urma daramarii podului din comuna. "Catastrofa" nu s-a produs in urma inundatiilor, asa cum v-ati putea astepta, ci dupa ce Costel a pus mana pe topor si l-a faramat. Pana si "Basescu" ii viziteaza, dar nu pentru o campanie de intrajutorare, ci pentru a demara un proiect de stopare a coruptiei.