Celor doi le-au aparut din nou zambetele pe chip si se declara datori telefonului celular, prin intermediul caruia s-au regasit dupa separare. Acelasi telefon mobil a fost cel care "i-a legat" si prima oara: asa s-au cunoscut si s-au imprietenit, asa au intretinut o buna parte din relatia lor, de vina pentru sincopa fiind distanta Bucuresti - Amsterdam.

"Da, suntem din nou impreuna. Ne-am refacut relatia si o continuam din punctul de unde am lasat-o", ne-a confirmat Raluca informatia. Relatia lor a implinit recent doi ani. "Am avut o scurta pauza, dar nu vreau sa mai vorbesc despre acest lucru", adauga ea. si atacantul de la Ajax, Nicolae Mitea (Niky - cum il alinta Raluca), ne-a confirmat ferm ca el si Raluca sunt din nou impreuna si ca nu mai este loc de interpretari. Asta desi, in urma mai mult de doua luni, Mitea a anuntat public ruptura de blondina majora din Bambi.

Atunci, anuntul a dezlantuit din partea lor un intreg circ al declaratiilor despre motivele despartirii. Raluca nu putea sa-l ierte pe Niky, spunand ca acesta nu i-a acordat prea multa atentie in vacanta pe care a petrecut-o in Romania, iar Niky la randul lui spunea ca nu a putut sa mai suporte influenta parintilor iubitei asupra relatiei lor. Cei doi s-au vazut sambata, in ziua in care Mitea s-a intors in Olanda. Cel mai probabil, conform traditiei in relatia lor, Raluca urmeaza sa ia drumul Amsterdamului.